چگونه می توان فهمید که توسط کسی بلاک شدیم یا خیر؟

general

دو مورد هست که نشان می دهد که ممکن است توسط شخص یا اشخاصی بلاک شده باشید :

1- شما نمی توانید از زمان آخرین ورود به واتس اپ و هم چنین وضعیت آنلاین شخص مورد نظر که در صفحه چت با او به شما نشان داده می شود با خبر شوید. برای اطلاعات بیشتر در مورد برچسب زمانی ( زمان آخرین ورود ) این مقاله را بخوانید .  

2- هر پیامی که به فرد مورد نظر بفرستید ، یک تیک می خورد. این یک تیک به معنای این است که پیام شما فرستاده شده است اما به دست فرد مورد نظر نمی رسد .زیرا زمانی که پیام شما به فرد مورد نظر برسد باید دو تیک بخورد.

3- شما نمی توانید تغییرات تصویر پروفایل مخاطب مورد نظر را ببینید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد تیک ها ، لطفا این مقاله را بخوانید . 

اگر هر دو مورد بالا در یک مخاطب شما صدق می کرد ، به احتمال زیاد او شما را بلاک کرده است . هرچند احتمالات دیگری هم وجود دارد . واتس اپ این قابلیت را عمدا به منظور محافظت از حریم خصوصی افراد به صورت مبهم قرار داده است . تا اگر شما کسی را بلاک کنید ، او صد در صد مطمئن نباشد که حتما بلاک شده است یا خیر . 

اگر مطمئن نیستید که دقیقا با بلاک کردن فردی چه اتفاقی می افتد این مقاله را بخوانید . 

و اگر می خواهید بدانید که چگونه می توانید شخصی را بلاک کنید می توانید مقالات زیر را ببینید : 

اندروید | آیفون بلک بری نوکیا S40 | نوکیا S60 ویندوزفون بلک بری 10

 

 



این سایت را از دست ندهید

آموزش تایپ ده انگشتی|حرفه ای

وی تایپ

وی تایپ

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین تخفیف ها ، اخبار و آموزش ها

mail2-64

mail2-64