دوستم را در واتس اپ می بینم اما کس دیگری به جای دوستم پیام هایم را جواب می دهد

هنگامی که دوست شما شماره اش را واگذار می کند باید حتما شماره آن را از گوشی خود پاک کنید در غیر اینصورت ممکن است که صاحب شماره جدید را به عنوان دوستان در نظر بگیرید در صورتیکه دیگر دوست شما با آن شماره پیامی نمی فرستد.

واتس اپ فقط از شماره تلفن برای شناسایی حساب ها استفاده می کند و همان نامی که شما در دفترچه تلفن ذخیره کرده اید را برای آن شماره نمایش می دهد. نام هایی که شما در قسمت Favorites / Select contact، چت و یا صفحه Contact Info می بینید توسط واتس اپ ساخته نشده اند و بر اساس نام های موجود در دفترچه تلفن گوشی شما می باشند.



این سایت را از دست ندهید

آموزش تایپ ده انگشتی|حرفه ای

وی تایپ

وی تایپ

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین تخفیف ها ، اخبار و آموزش ها

mail2-64

mail2-64